Bavārijas salāti ar vistu un grauzdiņiem ir lieliski piemēroti vakariņu ēdienkartei. Tos var pagatavot arī svētku galdam.
Vistas ēdienus ir viegli pagatavot. Un tie iznāk ļoti garšīgi. Šie Bavārijas salāti nedaudz atgādina Cēzara salātus, ko bieži pasniedz restorānos. Tas ir garšīgs un patiešām sātīgs ēdiens, kam pikantumu piešķir rīvmaize.
Sastāvdaļas:
Vistas fileja – 400 g
Tomāti – 300 g
Cietais siers – 150 g
Grauzdiņi
Augu eļļa – 6 ēdamkarotes
Ķiploka daiviņas –
Pētersīļi
Mērcei:
Skābais krējums – 200 g
Citronu sula – 1 ēdamkarote
Sinepes – 2 tējkarotes
Sāls, svaigi malti melnie pipari
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Vai ir nozīme tam kā cilvēks devies aizsaulē no šīs pasaules: atbild mācītājs Aleksandrs
- “Dzīve ir pārāk īsa, lai būtu saistīta ar sievieti”: specialo uzdevumu vienības veterāns stāsta, kāpēc viņš nekad neprecēsies
- Sliktas ziņas autovadītājiem: drīzumā Latvijā ievērojami pieaugs degvielas cenas
- Agronoma Ausekļa “zelta pieraksti”: 16 augi, kas ir visskaistākie un krāšņākie tieši rudenī (+ FOTO)
- Sirmgalve no Latvijas lidoja uz Palangu, bet viņai blakus apsēdās iereibis puisis; notikumi attīstījās negaidītā virzienā
- Krāpniekiem jauna shēma: viņi vairs nezvana, bet naudu ”pa taisno” noskaita no jūsu kartes – noskaidrosim kā