Bavārijas salāti ar vistu un grauzdiņiem ir lieliski piemēroti vakariņu ēdienkartei. Tos var pagatavot arī svētku galdam.
Vistas ēdienus ir viegli pagatavot. Un tie iznāk ļoti garšīgi. Šie Bavārijas salāti nedaudz atgādina Cēzara salātus, ko bieži pasniedz restorānos. Tas ir garšīgs un patiešām sātīgs ēdiens, kam pikantumu piešķir rīvmaize.
Sastāvdaļas:
Vistas fileja – 400 g
VIDEO:
Tomāti – 300 g
Cietais siers – 150 g
Grauzdiņi
Augu eļļa – 6 ēdamkarotes
Ķiploka daiviņas –
Pētersīļi
Tevi arī varētu interesēt
Mērcei:
Skābais krējums – 200 g
Citronu sula – 1 ēdamkarote
Sinepes – 2 tējkarotes
Sāls, svaigi malti melnie pipari
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- 8. novembrī četras zodiaka zīmes sajutīs pārmaiņas, kas nesīs veiksmi un pārpilnību
- Istabas sildīšanas veids, kas ziemā var ievērojami palielināt jūsu elektrības rēķinus
- Biežākās kļūdas, ko pieļauj iesācēji maizes cepēji – no kā labāk izvairīties
- Kā pagatavot ļoti garšīgu un “ātru” Tiramisu: recepte ar spilgtiem rudens akcentiem
- “Tas bija pilnīgi negaidīti!”: latviešu aktieris Andris Bērziņš pārsteigts, ka saņēmis tādu pensijas pielikumu
- Vīra kabatā atradu čeku un sāku to pētīt, tomēr vēlāk gribēju, lai labāk nebūtu to atradusi









