Bavārijas salāti ar vistu un grauzdiņiem ir lieliski piemēroti vakariņu ēdienkartei. Tos var pagatavot arī svētku galdam.
Vistas ēdienus ir viegli pagatavot. Un tie iznāk ļoti garšīgi. Šie Bavārijas salāti nedaudz atgādina Cēzara salātus, ko bieži pasniedz restorānos. Tas ir garšīgs un patiešām sātīgs ēdiens, kam pikantumu piešķir rīvmaize.
Sastāvdaļas:
Vistas fileja – 400 g
Tomāti – 300 g
Tevi arī varētu interesēt
Cietais siers – 150 g
Grauzdiņi
Augu eļļa – 6 ēdamkarotes
Ķiploka daiviņas –
Pētersīļi
Mērcei:
Skābais krējums – 200 g
Citronu sula – 1 ēdamkarote
Sinepes – 2 tējkarotes
Sāls, svaigi malti melnie pipari
Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Vienkāršs ēdiens ar pārsteidzošu garšu – cepti kartupeļi jaunā veidāby Anete Goba
- Tautas ticējumi – ja ceturtdien atdosiet parādus, veiksme uzsmaidīs negaidīti, bet, ja niez acis, tā nav laba zīmeby Laura Andersone
- Folijai ir divas puses – spīdīga un matēta. Kurā no tām ietīt produktu, lai tas ātrāk pagatavotosby Rinalds Bergmanis