Bavārijas salāti ar vistas gaļu: kā pagatavot garšīgus un sātīgus salātus

Bavārijas salāti ar vistu un grauzdiņiem ir lieliski piemēroti vakariņu ēdienkartei. Tos var pagatavot arī svētku galdam.

Vistas ēdienus ir viegli pagatavot. Un tie iznāk ļoti garšīgi. Šie Bavārijas salāti nedaudz atgādina Cēzara salātus, ko bieži pasniedz restorānos. Tas ir garšīgs un patiešām sātīgs ēdiens, kam pikantumu piešķir rīvmaize.

Sastāvdaļas:

Vistas fileja – 400 g

Tomāti – 300 g

Cietais siers – 150 g

Grauzdiņi

Augu eļļa – 6 ēdamkarotes

Ķiploka daiviņas –

Pētersīļi

Mērcei:

Skābais krējums – 200 g

Citronu sula – 1 ēdamkarote

Sinepes – 2 tējkarotes

Sāls, svaigi malti melnie pipari

Turpinājumu lasiet nākamajā lapā!

Pārbaudi savas zināšanas par Latvijas filmām!

Portāls Dzentlmenis.lv grib pārbaudīt tavas zināšanas par Latvijas filmām! Aizpildi šo ātro testu un uzzini, cik labi orientējies Latvijas kino! Tavā rīcībā būs tikai 30 sekundes!

1 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

2 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

3 / 3

No kuras latviešu filmas ir šis kadrs?

Your score is

The average score is 59%

0%

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment